Slutet på Mars

Alltså va?! Hur kan vi redan vara inne i slutet på Mars?! Tiden flyger verkligen förbi…

Det senaste har jag inte haft så mycket roligt att dela med mig av. Det har varit jobb dag ut och dag in känns det som… MEN! Magen växer och lillebror sprattlar på hur mycket som helst där inne. Hade redan hunnit glömma av hur mysigt det var!

Oliver har varit hemma en del från förskolan till och från under de senaste två veckorna. Feber har kommit och gått i omgångar så lite vab har det blivit även för min del, trots att Christian tar det mesta. Han tjänar ju egentligen mer, men eftersom att vården behöver mig mer och Christian oftast kan ta ikapp sitt vid annat tillfälle så passar det oss bäst att han är den som blir hemma helt enkelt.

I februari jobbade jag på rejält, så på fredag väntas en summa som känns mer än ok att få ut. Likaså nu i mars har jag jobbat rätt rejält, så nästa månads löning kommer också kännas helt ok att få in. I april får jag jobba i drygt en vecka, innan min arbetsgivare har stängt av mig och jag därmed får gå på graviditetspenning istället. Känns egentligen lite surt eftersom jag gärna hade jobbat lite närmare inpå förlossningen, men efter dessa två hektiska månaderna så känns det nu i efterhand ändå rätt välförtjänat att få vila upp sig lite innan bebistiden drar igång igen.

Går allt bra vid förlossningen så är planen att jag ska jobba lite extra timmar i sommar också. Det kommer absolut inte bli som nu såklart, jag vill ju också njuta av bebistiden. Men ett par timmar här och där för att dryga ut kassan kommer det absolut att bli.

Tänk att denna lilla fantastiska kille ska bli storebror… Jag blir helt varm i kroppen när jag tittar tillbaka på bilder från att han var nyfödd. Så glad att jag tog mängder med bilder med systemkameran från bebistiden. Snart, snart ska kameran packas fram och äntligen gå varm igen…

Kommentera