Mitt i veckan

Onsdag.

Idag tog vi båda lite ledigt under förmiddagen och Oliver fick vara hemma från förskolan. Tog en riktig slappismorgon allihop och sov till halv 9 innan Oliver kände för att gå upp. Verkligen en härlig morgon!

Vi avklarade en enkel frukost och jag gjorde lite ris och paneng curry för att packa in i matlådor innan vi begav oss mot centrum. Så fint väder idag, så vi har strosat runt en bra stund och samlat på oss lite Pokémon’s!

Nu har vi landat på Espresso House för lite mysig lunch innan jag ska jobba i eftermiddag. Oliver sover bredvid och Kira gömmer sig under bordet med ett ben. Kvalitetstid med min favorit och stora kärlek ♥️

Kan förövrigt tipsa er om Frapino med vit choklad och jordgubbar. Sååå god! Brukar alltid ta chai latte på Espresso House, men idag prövade jag vingarna med något nytt. Smarrigt!

Kommentera