Once upon a time…

Nej, skämt åsido.

Hur många gånger behöver man starta om en blogg för att bli kallad bloggare? Jag tror bestämt att jag börjat om säkert hundra gånger, jag får motivation, jag VILL börja skriva… och sen försvinner den. Poff.

Nu är jag åter igen i ett nytt stadie i livet (som alla andra gånger jag börjar blogga), och har motivation till att skriva. Motivation kanske inte är helt rätt ord, eftersom jag inte är ute efter en stor bloggkanal, men vilja kanske passar bättre. Jag gillar att skriva, berätta och dela med mig. Jag tycker det är roligt. Det kanske inte når ut längre än utanför familjen, eller så når det någon annan som kanske har något gemensamt. Vem vet, bägge delar är okej.

Status? Sambo, 2 barn. Hund. Hus. Volvo. Ja, familjeliv! Vi lever dock fortfarande i en resväska. Bor i Sverige, är dock i Spanien i skrivande stund, och Christian jobbar för en norsk firma så dit åker vi då och då. Sen reser vi ju mellan Sverige och Spanien konstant, nu ska vi dock vara här i två månader.

Huset i Spanien håller fortfarande på att renoveras. Invändigt är det lite småfix kvar och sen ska det möbleras ytterligare, tills det känns som ett ”hem” helt enkelt. Sen har dem trädgården kvar, vilket förhoppningsvis ska bli färdigt till mitten på mars. Då ska barnen få sin egna lilla lekpark fixad. Lekstuga, sandlåda, rutchkana, gunga. Tänk er, vilken lycka när Oliver får se det där… i sin egna trädgård. Wow. Det ska filmas! Ooooch mamman ska ha en egen myshörna med solstolar, eller soffa… hon har inte helt bestämt sig. Pappan ska få en grillhörna, fair enough? 😎

Men, en stund kvar. Uppdaterar när vi kommer dit. om jag fortfarande är kvar här tills dess, haha.

Klockan har slagit 21 och barnen sover sedan en timme tillbaka. Christian och jag ska bädda mer oss och sätta på en episod av House. Kanske två. Eller tre.

Avslutar här, med två bilder från idag. Mina älskade bustroll. ❤️ Sov gott!

Kommentera