Myslunch innan jobb

Åter igen, vilket väder!!

Så fantastiskt att vi har fint väder flera dagar i rad, och än så länge verkar det ju faktiskt fortsätta åt det hållet.

Idag tog vi lite sovmorgon allihopa faktiskt och klev upp vid strax innan 09. Städade köket, satte igång tvätt och plockade undan lite under förmiddagen och nu har vi kommit hem efter en god lunch på stan, jag och Christian. Han tog en hamburgertallrik och jag köpte mig en Ceasarsallad som var såååå god verkligen. Det satt verkligen bra en fin dag som denna!

Nu har vi precis rensat ur Olivers garderob med urvuxna kläder, ullkläder från vintern, lite smått och gott och nu ska jag bege mig mot ett kvällspass på jobbet. Jag jobbar dessutom hela helgen, dagpass imorgon och på lördag och kvällspass på söndag. Måndag och tisdag är än nu lite oklara, men för stunden råder enorm personalbrist så risken finns att jag får jobba då också.

Jag hoppas att ni får en fantastisk torsdag. Ut och njut i det fina vädret!

Kommentera