Vardagslydnad

Den här pärlan var ikväll på sitt tredje kurstillfälle i vardagslydnad. Hon är fantastiskt duktig på träningarna och man märker att hon förknippar stället med just det – träning. Igår var vi i centrum och då kunde man med lätthet misstagit henne för en liten olydig valp som är intresserad av precis allt annat än matte. Måste försöka komma ut mer i nya miljöer i just träningssyfte. Ska försöka lägga in några träningspass med henne i kommande vecka när det inte är lika mycket jobb inplanerat som tidigare denna månaden. Hon har dock gjort stora framsteg även sedan vi kom till Sverige, så man ska absolut inte klaga. Men hon har en lång väg kvar tills hon är där jag vill att hon ska vara.

Nu ska vi äta lite mat. Mamma och pappa passade Oliver medans vi var iväg och han ligger och sover gott vid detta laget. Snart sängdags även för oss och imorgon går jag på vaken natt och jobbar kommande nätter tills jag går av måndag morgon. Kämpigt, men bra pengar!

Kommentera