Lekparkshäng

Vilken dag! Känns som jag hunnit med mängder idag!

Jobbade tidigt pass på jobbet idag. Började 07 och slutade 14. Åkte direkt från jobbet till förskolan och hämtade Oliver. Tror knappt jag minst sist gång jag hade hunnit jobba och hämta barn för att sedan hinna hem medans det fortfarande varit ljust…

När vi kom hem ville Oliver gå ut så tänkte först att vi skulle ta en liten promenad men nej, han skulle bestämt till lekparken. Vi var där i fem min innan jag ångrade klädvalet milt sagt. Han var täckt i sand minst sagt… 😉

Vi gick hem och bytte till torra kläder och overall innan vi gick tillbaka och grävde i sandlådan. Vi byggde sandslott (jag byggde, Oliver rev ner), bakade kakor (jag fyllde formar, Oliver smakade) och grävde gropar (jag grävde grop, Oliver fyllde på).

Efter 1,5h ute kände mamman sig kall så vi gick (motvilligt!) hem. Christian och Oliver är nu i duschen och tvättar bort all sand och därefter ska vi laga lite kvällsmat innan det är läggdags för Oliver. Klockan är 16.30 och mörkret kryper sig framåt. Tacksam för att vi åtminstone kunde vara ute en bra stund i dagsljus.. för sällan man har god tid för sånt!

Kommentera