Solen skiner!

För tre dagar sedan la jag upp ett inlägg på instagram om att dagarna är ruskigt grå, här i Sverige, och idag har solen varit så vacker upp i det blå.Vaknade runt 08, gick ut med Kira och vid 09 åkte jag iväg och köpte frukostfrallor medans Christian tog upp Oliver. Redan då sken solen starkt.Efter frukosten kom jag äntligen in i en varm go dusch. Jag har nämligen fått frysa hela natten eftersom min älskade varmblodig sambo tyckte det var varmt igår kväll och bestämde sig för att öppna fönstret innan han somnade…?! Det är VINTER, vem i hela friden sover med öppet fönster i Sverige under vintern…

Vid 12 kom vi oss iväg till centrum för att njuta av en promenad i det fina vädret. Utöver Christian och Oliver så var min mamma och bror med familj med. Oliver somnade nästan direkt i vagnen när vi började gå, likaså Jacob, Olivers kusin. Niclas, min bror, stannade med deras äldsta son Kevin på en lekpark en stund medans vi övriga fortsatte att promenera för att låta barnen sova vidare.Vid strax efter 13 promenerade vi bort till Espresso House för en fika. Både Oliver och Jacob vaknade till liv så vi satte oss ner allihop. En trevlig förmiddag!

Åkte hem och lämnade Kira innan vi körde vidare till Överby köpcenter för att kika på en nattlampa samt en fleecejacka till Oliver och träffa min vän Mikaela. Hittade dessvärre varken lampa eller jacka men vi fick åtminstone en go pratstund med Mickis.

Åkte hem vid 17 för att Oliver skulle hinna få i sig mat och hinna leka lite innan läggdags och nu i skrivande stund sover han gott. Vi har krupit ner i säng och ska se ett par avsnitt innan läggdags.

Imorgon står vårdcentralen först på schemat eftersom Olivers hosta fortfarande inte gett med sig efter många turer om. Han vaknar flera gånger per natt bara för hostandet. Det är inte hållbart och stackaren blir helt slutkörd när han inte får sova ordentligt. Får hoppas dem har en lösning imorgon!

Hoppas ni haft en lika mysig söndag! ♥️

Kommentera