Akropolis

Woooow, vilken fantastisk mat!

Helt otroligt. Hade såååå svårt att bestämma mig av alla dessa goda rätter. Slutade med en tallrik som var blandad oxfilé och fläskfilé, sallad, bearnaisesås, grillade grönsaker och råstekt potatis. Det vattnas i munnen nu när jag tänker tillbaka på hur fantastiskt gott det var. Christian köpte plankstek och var nöjd med sin mat också. Men jag hade nog inte bytt ut mitt för något. Jag vill bara dit igen, igen och igen. Helst några gånger i veckan framöver. Jag lovar att jag kommer äta minst för fyra pers varje gång! 😉

Även Camilla och Jocke var nöjda med sin mat. Det var så roligt att äntligen få träffa dem igen, alldeles för länge sedan nu! Satt och pratade om allt och ingenting hela kvällen, tog ikapp. Blev dessvärre ingen biljard då biljardhuset var stängt, men vi hade det väldigt mysigt ändå. Och vi unnade oss till och med efterrätt (som om vi inte var sprängdfyllda efter maten)!

Innan jag träffade Christian hade jag aldrig ätit créme brulee innan. Vi var på restaurang med hans föräldrar och några släktingar när han skulle beställa en creme brulee till dessert varav jag frågade om vi kunde dela på en. Han var fast beslutsam om att han skulle ha en egen, så en annan i sällskapet erbjöd sig att dela en med mig. Ja, där var jag såld! Numera är det ett måste att köpa just créme brulee om det finns som efterrätt…

Nu är vi båda helt slut. Vi åkte förbi affären en snabb sväng på vägen hem så nu har vi bäddat ner oss till ett avsnitt serie med cola i högsta hugg. Har en känsla av att en av oss kommer somna snabbt idag, gissa vem…

Kommentera