Torsdagspromenad

Precis kommit hem efter en promenad med hela familjen. Öppnade på förskolan imorse, så jag slutade tidigt och kom för en gångs skull hem medans det fortfarande var ljust ute…

Hämtade Oliver direkt på väg från jobbet och stackaren hade ramlat på förmiddagen och slått i läpp och näsa i asfalten. Han hade såklart blivit ledsen men stod på benen och lekte igen relativt snabbt ändå. Tänderna har som tur var klarat sig!

När vi kom hem i alla fall så packade vi ihop i vagnen och gick ut en sväng. Kira var väldigt nöjd som fick fortsätta träningen med att vara lös, som sitter bättre och bättre för varje dag. Önskar lite snabbare reaktioner, men annars är hon kanon med det. Går inte fram till andra utan lov, hälsar inte på andra hundar, sitter och stannar när man säger till och springer inte efter vilt. Vet inte hur många harar vi sett skutta förbi i full fart och nyfiken är hon, men lyssnar kanon och bara tittar från där hon står.

Nu ska jag hoppa in i en lång, go, varm dusch innan det är dags att natta Oliver och hoppa in i säng själv. Helt slut efter arbetsdagarna… Pphhu.

Kommentera