Beach walk och hemgång

Idag gäller det. NU ska vi äntligen påbörja resan hemåt via Norge. 

Imorse vaknade vi vid cirka 08.30 så vi tog det lugnt och fint, tog upp Oliver och gick upp till frukosten. Vad har hänt med vårat barn?! Sedan när sover han 12-13 timmar? Han har visserligen alltid varit duktig på att sova om nätterna men som oftast vaknar han vid 06 på morgonen om vi lägger han i tid. Låter vi han vara uppe sover han som oftast längre. Men nu, nu har vi lagt honom i tid och ändå är det vi som får väcka honom på morgonen. Eller ja, jag. Jag väcker bägge pojkarna.  

Idag var vi trötta på att sitta på hotellet så vi tog oss en promenad ner till stranden efter frukosten. San Juan beach, i Alicante, Spanien. Ganska dött såhär års och det är egentligen inte så konstigt, det är rätt kyligt när inte solen är framme och rent spontant känns inte denna lilla by som något direkt turistställe. Vi hade nog själva aldrig valt att semestra här egentligen, men när flygbolaget betalar allt för dessa extra dagar så får man tacka och bocka. Egentligen hade vi nog hellre kommit hem i onsdags som planerat, men nu blev det som det blev.

Blev lite besviken över att vi inte promenerade ner till stranden redan i torsdags egentligen, då det var fint väder. Var en mysig och ren strand som dessutom hade en jättefin lekplats för barn. Tänk så mysigt vi hade kunnat haft det med varsin smoothie i handen och Oliver lekandes. Han älskar stranden och hade oerhört roligt även idag, men mamman som tycker om att fota hade ju föredragit att ta fina bilder till solsken. Här är några bilder från idag! Systemkameran fick stanna hemma denna resan, så samtliga är tagna med min nya foto-mobil.     

Nu ska vi packa ihop det sista på hotellet, väcka Oliver från middagsluren och röra oss uppåt mot receptionen för utcheckning. Vi har bokat taxi till 14.30 mot flygplatsen, så idag gör vi ett nytt försök för att röra oss hemåt. Håll tummarna för oss!

Kommentera