Två dagar kvar…

…sen är det dags att sätta sig på flyget till Norge och därefter röra sig mot Sverige och jobb igen.

Imorse hade vi en liten kille som tog sovmorgon, så vid 08 började han muttra lite småljud från sitt rum och jag hämtade över honom till våran säng. Där låg vi och myste en bra stund innan vi kom upp alla tre.

Charlotte, min fransstylist och nagelterapeut, kom förbi och fixade mina fransar medans Christian och Oliver tog en promenad, åt frukost och duschade. Därefter tog vi alla tre en välförtjänad (!) middagslur. Känner mig sååå trött hela tiden och nu här nere så har vi haft fullt upp konstant så vi har inte riktigt haft chansen att njuta heller. Men, efter middagsluren tog vi oss i kragen och åkte en snabbis till habaneras där jag fick köpt två klänningar och därefter till lägenheten och tömde det absolut sista. Så NU, nu ska vi njuta.

Mammas duktiga lilla ❤️ som packade ur alla påsar som mamma packat i.

Lite smågrejer att fixa med i huset utöver tvätt som ska göras, men annars är allt äntligen iordning.

Imorgon kommer minst en byggarbetare för att kolla på vårat kök och ge oss prisförslag. Förhoppningsvis två olika firmor. Sen ska vi bara bestämma oss för vilka som ska riva och bygga och få dem att komma igång medans vi är i Sverige igen. Ska bli spännande att se! Före- och efterbilder ska vi dessutom försöka få till. Tänkte försöka ta lite bilder imorgon för att kunna jämföra sen när allting är färdigt.

Nu ska jag krypa ner under täcket och mysa med mitt stora ❤️ till ett avsnitt innan sovdags. Natti!

Kommentera