Bebis 2020!

Ni läste rätt!

På onsdag kliver vi in i v.20. Men tiden går ju såååå långsamt. 😐 Med Oliver var jag inte alls lika stressad över att tiden gick långsamt. Nu vill jag bara att bebis ska komma så snart som möjligt. Blir tokig!

I December var vi på ultraljud och gissade då på en pojke, vilket barnmorskan bekräftade att hon också såg. Idag var vi på privat ultraljud och fick bekräftat att det är en lillebror som bakas där inne.

Tänk att våran älskade Oliver ska bli storebror. Så go, omtänksam och alltid nära till skratt. Dem kommer förhoppningsvis att ha så mycket glädje av varandra med relativt snål åldersskillnad.

Idag har vi fått mycket gjort, precis som övriga dagar hittills. Uppe med tuppen och städade för fullt imorse samt körde flera tvättar. Åkte vidare till lägenheten och packade ihop en del grejer och mer finns att fortsätta med imorgon. Sen åkte vi till ultraljudet inne i centrala Torrevieja och avslutade på buffé med mina pojkar. Oliver har somnat och vi har gjort oss klara för att hoppa i säng.

Efter att vi har packat flyttkartongerna imorgon så har vi bjudit in lite vänner till kvällen som kommer över för lite grillning och lördagsmys. Lite för att ta ikapp och träffas, eftersom vi snart åker tillbaka till Sverige och inte ses på några månader igen. Men, sånt är livet. En vacker dag är vi här på heltid igen och jag längtar tills dess. Nu ska ett avsnitt slås på och därefter ska jag vara en sån där jobbig flickvän som behöver sova nära (läs; PÅ) för att hålla värmen under natten… 😇

Kommentera