Home sweet home

Äntligen!! ☀️

Igår eftermiddag körde vi Kira till min fina vän Kim i Kungsbacka och därefter begav vi oss till flygplatsen. Vid midnatt mötte hjulen landningsbanan i Alicante, finally. Eftersom våran bil är i Sverige har vi fått låna Christians föräldrars fina jaguar som stod på flygplatsen när vi ankom. 45 minuters bilresa hem och känslan av att kliva ur bilen och se vårat älskade hus igen var fantastiskt. Destu värre, tråkigare rättare sagt, möttes vi av fukt och mögel i huset efter regnovädret som nyligen varit. Vi fick lagt Oliver på sitt rum med välling medans vi fick snabbt fixa det vi kunde för natten.

Idag har vi haft fullt upp konstant. Från att vi gick upp tills nu, när vi äntligen kommit i säng. Började dagen med att hoppa in i en lång, varm dusch. Gjorde oss iordning och åkte till postkontoret för att skicka iväg en reklamation och därefter direkt iväg till shoppingcentret i La Zenia. Åt lite brunch, tapas, innan vi nattade Oliver för en middagslur i vagnen och kikade in i lite butiker. Fick köpt två klänningar, ett par skor och underkläder till mig själv och utöver det fyllde vi på Olivers garderob. Efter en sväng på affären rörde vi oss hemåt för att ta tag i städningen.

Nu ligger vi som sagt i sängen och Oliver sover bredvid. Vi har gått över till mammas och pappas lägenhet då vi tvättade med klorin i huset förut, så det blev lättare att sova här än i huset. Vi har ju inte heller något kök i huset som fungerar, så vi använder bara grillen när vi bor där. Byggarbetarna ska dock inom kort påbörja storrenovering av det lilla befintliga kök som finns och som jag längtar efter resultatet. Just nu är det ett litet, litet rum men två väggar ska ner så att det blir större och mer öppen planlösning. Ska bli spännande att se skillnaden. Vi får ordna före- och efterbilder när allt är färdigt!

Imorgon tror jag att vi ska börja med en promenad vid havet innan vi fortsätter med städandet. 😐 Nu; ett avsnitt av serien Arrow innan sovdags.

Kommentera