1 Januari 2020

Då gick vi över på ett nytt år och en ny start för bloggen.

Kort om familjen: Jag, Sandra, är 23 år och bor ihop med sambon Christian, sonen Oliver och hunden Kira. Vanligtvis bor vi i Spanien, men huset är under renovation så vi passar nu på att spendera tiden emellan i Sverige.

Sverige… Ja, vad ska man säga, kallt. Det känns som att man ska frysa ihjäl var och varannan dag men man överlever ändå. Vi räknar med hemgång i slutet av året, förhoppningsvis. Då har vi fortfarande en del kvar att göra med huset, men förhoppningsvis mer inredning och saker som man kan ta successivt under tid. Vi ska ner på ”semester” på onsdag i en vecka då vår gamla lägenhet är såld. Lägenheten ska rensas ut och göras iordning, lite möbler ska flyttas till huset och i övrigt ska vi träffa byggare. Utöver det ska vi ta långa härliga promenader, träffa vänner och njuta av värmen under tiden.

Idag är det inte många knop här i huset. Oliver är helt i hundra, medans vi andra är helt slut efter att ha varit vakna över nyårsslaget inatt. Nyårslöften? Träna. Utöver det? Må bra. Njuta av familjen och livet. Inte lägga energi på människor som inte har i våra liv att göra.

Nyårslöfte: Att tolerera idioter mer, förutsatt att det inte uppmuntrar dem att ta upp mer av min tid.

Nu ska jag hoppa in i en varm go dusch innan vi ska äta middag. Det behövs efter att ha varit ute och nyttjat den lilla snön som legat kvar efter juldagen. Men vi har ju trots allt en pulka-älskare här hemma, så vad gör man inte för de små…

Kommentera