Play date

Idag är jag så redo för en myskväll och bara lugna puckar.

Christian skulle åka och möta en kompis i våran lägenhet för att ta reda på priser för att slipa och måla fyra dörrar. Han släppte av mig och Kira i hundparken så länge varav vi var själva de 5 första minutrarna innan ett par dök upp med två leksugna vovvar. Efter ca 45 minuters lek var allihop trötta. Älskar hundparken! Den är öppen för alla hundar som går ihop med andra hundar helt enkelt och folk möts där på en daglig basis liksom.

Det är dessutom lite hinder utplacerade som en agilitybana, hur bra som helst! Dessa lekte och busade vi med en stund efter att paret gått vidare, innan Christian kom och plockade oss upp.


Nu är det dags för mig att laga mat innan det blir en kvällstur med Kira. Idag blir det så lätt som pasta med köttfärsås, enkelt men gott. Blir en tidig morgon imorgon då Christian börjar 08, vilket innebär att jag och Kira tar morgonpromenaden 06.00, phhjuuu.

Vill dessutom avsluta med att gratulera mina fina vänner i Kungsbacka, Angelica och Linus, som fick en helt perfekt liten son idag. Så glad för eran skull, nu börjar livet på riktigt!

Kommentera