Dop för Jacob

I skrivande stund sitter vi i Sverige och har varit här sedan i onsdags. Min brorson som föddes 4 veckor innan Oliver ska döpas idag, vilken i grund och botten är anledningen till våran resa. 
 
I onsdags reste vi till flygplatsen redan vid 2-tiden för att samtidigt lämna av Kira på kenneln. Vi hade dessutom med en liten hund som skulle omplaceras i Sverige. Så bilen var gott packad med barn, väskor och hundar!
 
 
 
 
Oliver var en ängel hela flygresan precis som övriga flygturer. Han åt när vi åkte upp och somnade därefter ganska snabbt. Vi väckte honom när vi skulle landa med maten redo.
 
På torsdagen hade vi besök på BVC och Oliver fick sin första vaccination. Därefter levererade vi hunden till sin nya ägare och åkte vidare mot Hjo för att träffa Nelli och hennes lilla familj. Mysigt med några timmar tillsammans, blir alldeles för länge mellan gångerna när man bor så långt ifrån varandra. Sist gång vi sågs var hennes lilla kille några veckor gammal och jag var höggravid… och då är Oliver alltså tre månader nu. Se på  denna glada lilla kille, Douglas, på snart 6 månader!
 
 
 
 
Igår tog vi det lugnt under dagen. Var en sväng till Överby för lite shopping och på kvällen hade vi barnvakt för en utekväll. Jag, Christian, min bror Niclas och hans fru Sanna samt min syster Nicole och hennes sambo Joakim åkte in till centrum för bowling och god mat. Maten var fantastiskt god!
 
 
 
 
Vi hade dessutom en mysig kväll och avslutade kvällen på pinchos med drinkar och efterrätt – creme brulee!
 
 
Nu ska vi bada Oliver som precis har vaknat, innan han ska få mat och därefter få på sig finkläderna. En liten uppdatering med bilder kommer förhoppningsvis, kameran följer med till dopet!
 
 

Kommentera