En dag i Alicante

Vilken dag. Ikväll är jag verkligen helt slut. ’

Vi var uppe med tuppen imorse då jag lovat mamma att köra henne till Alicante för att lämna in papper. 07.45 var Oliver fastspänd i bilen, Kira låg på golvet och bagaget fyllt med barnvagn och annat. Kira lämnades av med pappa i Cabo Roig och jag och mamma åkte direkt vidare.

Väl i Alicante visade det sig att vi saknade några papper så dessvärre fick vi inte gjort det vi skulle men förhoppningsvis kan mamma och pappa få gjort det nu innan dem åker hem, så att vi hinner en tur till till Alicante. Det är en fin stad, men jösses vilken trafik!

Vi tog oss en liten fika, frukost, innan vi åkte vidare till vingården i La Romana. Jag köpte in mer rödvin, si sådär 24 flaskor, till vårat lilla vinförråd och mamma fick köpt en del som dem ska ta med till Sverige. Passade även på att ta en kort promenad med Oliver i vagnen eftersom att han började tröttna så smått på bilåkandet.

Vid 15-tiden var vi hemma och jag fick fortsatt en stund med målandet av möbler innan Oliver blev sur och ville umgås. Busade i sängen en stund innan Christian kom hem, därefter tog han sonen och jag tog ut Kira i skogen för lite egentid. Det är så skönt att komma iväg så med hunden själv ibland och bara andas. Framförallt när man varit själv hemma med Oliver hela dagen och varit begränsad. Även Kiras promenader blir ju begränsade utefter hur hans dag ser ut.

Nu har vi ätit ris med hemmagjord köttfärssås och broccoli. Snart dags för sängen för min del. Drygt 4 timmar sömn igår och säkert inte mycket mer inatt kommer att märkas av. #zombie

Hoppas ni haft en fin måndag och får en trevlig vecka!

Kommentera