En strålande dag…

Ha! Strålande sol, absolut, strålande bebis? Not so much.

Oliver sov 9,5 timme (!) inatt, vaknade vid 07.15 och hann bara äta 60ml innan han prompt skulle sova igen. Vid 09.50 tog jag upp honom för dagen och vid det laget hade jag redan hunnit städa lite i huset inför visning med mäklare idag.

Vid 10.30 var Oliver mätt och belåten. Hunden fick sin mat och vi tog en tur ut tillsammans i området. Så mysigt med strålande sol första veckan i januari, helt otroligt.

Nu har vi suttit på terassen och busat. Oliver börjar äntligen göra lite försök till leenden och skratt medvetet. Såå roligt när man kan få lite reaktioner.

Nu ska jag mata bebis och lägga honom för att sova middag, laga lunch till mig själv och sen fortsätta att njuta av denna utsikt. Igår beställdes dessutom min nya dator, så förhoppningsvis kommer bloggen återupplivas lite mer ordentligt.

Kommentera