En fin dag i November

Helt slut efter en lång dag.

Hunden började röra på sig vid 09-tiden så efter att vi gått upp, matat alla djur samt Oliver, så tog vi en tur ut. Kira har blivit väldigt duktig och det är numera väldigt få olyckor som sker hemma. Vi gick runt i närmare 45-60 min innan vi stannade på ett cafe och åt frukost. Vi behöver bli duktigare på att äta hemma, egentligen, men det är rätt mysigt att kunna ta med både bebis och hund och sitta på uteservering. Heja Spanien för hundvänlighet!

Efter våran lilla promenad så åkte vi in till centrum och hämtade Olivers nya pass. Det är nog inte många spädbarn som har två pass när de är en månad gamla. Våran lilla resbebis! Fortfarande så nöjd över hans första flygning.

Med passen i handen åkte vi vidare till köpcentrumet i La Zenia. Vi hade med min lilla blogg- och resedator för att se om vi kunde hitta en ny laddare till den men trots rätt laddare så startade inte datorn. Dags att börja kika på en ny helt enkelt, den är trots allt några år gammal. Vi mötte även upp Christians föräldrar, hans moster och hennes man på en kaffe innan vi fortsatte vidare i butikerna. Inne på Alcampo hittade vi ett babygym och en sängmobil till Oliver som inköptes varpå den ena stod Christians farmor och farfar för i gåva. Dessa kommer definitivt användas flitigt, framförallt babygymet skulle jag misstänka.

Väl hemma plockade vi undan, städade lite och bara tog det lugnt mellan varven. Oliver åt, sov och busade i det vanliga måttet och hunden fick sig en promenad. Väl på kvällen började Oliver bli lite kinkig och var inte helt nöjd så när Kira skulle ut på kvällstur bestämde vi oss för att ta med Oliver och äta ute i samma veva. Det där med att bli duktigare på att hemma… Hur som helst så var det helt fantastiskt att kunna sitta ute och äta en kväll i mitten av November. Kira låg fint under bordet och Oliver sov i vagnen.

Nu är vi hemma och redo för sängen. Äntligen!

Kommentera