Sunrise och morgonpromenad

Denna vyn möttes jag och Kira av imorse på morgonturen. 

De senaste dagarna har gått bra, men Kira är fortfarande väldigt osäker kring människor och hundar. Hon bits inte och visar inga tendenser till att försvara sig eller bli aggressiv, hon är bara rädd och tar svansen mellan benen och går undan när man kommer. Vem vet vad denna lilla gatuhund gått igenom. Men så vacker är hon, oerhört vacker. Jag hoppas att vi kommer se förbättring snart, annars tror jag tyvärr att det kommer ta för lång tid för att få henne stabil och när Christian börjar jobba i Januari måste jag kunna ta hund och barnvagn ihop, vilket jag tvivlar på hade funkat just i nuläget. Vi har ju dock förberett oss på att det kanske inte kommer funka och har ett hem till henne där vi kan lämna henne på samma dag om så skulle vara, men vi kommer ändå ge det ett ordentligt försök innan vi ger upp.

 

Kommentera