Söndagsmys

Söndag, redan. Om två dagar är det redan två veckor sedan förlossningen och Oliver kom till världen. Helt sjukt vad snabbt tiden går!

Igår hade vi finbesök av Mickis och tant Tell här i Trollhättan. Dem kom förbi för att ta ikapp lite snack samt passa på att hälsa på Oliver nu innan vi snart åker tillbaka till Spanien. Så roligt att träffa bägge två. Vi träffade Tell en sväng när vi kom till Sverige i September men sedan dess har vi inte haft möjlighet att åka till Kungsbacka då vi inte haft någon bil.

Efter att dem åkte hemåt så tog vi det lugnt resten av dagen och på kvällskvisten fick Oliver stanna med sin moster medans jag och Christian tog en sväng till butiken för att köpa in grejer till att laga tacos med samt lite frukt att skiva upp.

Idag vaknade Oliver först vid 5-6 och därefter vid 08.30. Gick upp med honom och fick i honom lite mat innan vi gick in och vilade i sängen igen. Han stensomnade mellan mig och Christian så jag lät honom sova så länge som möjligt innan jag väckte båda grabbarna då mamma och pappa ville ha foton på barn och barnbarn med familjer.

Oliver var måttligt road när det var dags att byta blöja, få på sig kläder och gå upp. Men efter lite mat somnade han och sov igenom hela photoshooten, haha. Får uppdatera med lite bilder senare idag när vi gått igenom alla. Det blev nämligen en del…

Nu har vi slagit oss ner i soffan och Oliver sover i sitt nest här bredvid. En film och frukost är nästa punkt på dagens schema.

 

Kommentera