Välkommen!

För några månader sedan tog jag upp bloggandet igen, efter att ha funderat fram och tillbaka på det en period. Sedan dess har det blivit en del följare och för att inte förvirra någon så har jag tagit bort tidigare inlägg på grund av att jag har bytt portal. Detta gjorde att bilderna från tidigare inlägg helt raserade i kvalité under överföringen och jag kände att jag lika gärna kan börja om från scratch på denna sidan. It’s still me bakom tangenterna för dem som varit med tidigare, och för er andra följer en kort presentation nedan.

Sandra heter jag, en snart 22-årig Trollhättebo som förflyttat sig till varmare breddgrader i Spanien. Där lever jag tillsammans med min fina sambo, Christian, och våra två katter Tess och Alexis. Vi bor i en fantastisk lägenhet utanför Torrevieja, i ett område som heter Punta Prima, precis intill havets brus. För stunden befinner vi oss dock i Sverige då vi väntar en son som förhoppningsvis snart är i våra armar, mer om detta kommer dock separat.

Bloggen är mitt egna ställe där jag kan dela med mig om vad som sker i våra liv, framförallt för familj och nära vänner med tanke på att vi bor så långt bort. Det infinner sig även dagar då jag struntar i att skriva, för att jag helt enkelt är upptagen med livet i sig eller inte känner för det. Bloggen är för min skull men givetvis får man följa den om man finner den intressant.

Ambitioner/framtidsplaner? Njuta av livet. Leva livet! Våga chansa och inte vara rädd för förändringar. Älska, gråt, skratta, sörj och älska lite till. Lev inte för att jobba, jobba för att kunna leva. Ta vara på nära och kära, finns närvarande. Och viktigaste av allt? – Familjen kommer alltid först.

”Familj är inte en viktig grej. Det är allting.”  -Michael J. Fox

 

 

Kommentera